Birds and stripes

05:12


Lang geleden dat ik nog eens een recykleer-project aanpakte. Dit shirt was ooit nog van mijn moeder en de mouwen werden al eens ingekort voor een piratenkostuum voor mijn broer. Het werd telkens bovenop mijn recycleerstapel gelegd en nu kon ik het echt niet meer negeren.

Binnenkant van de stof werd buitenkant omdat de kleur toch iets was afgeschenen. De mouwen waren net niet lang genoeg, dus werden er mouwboordjes aangezet. Van het originele shirt blijven echt nog maar enkele repels over.

De flock zat ooit eens in een goodiebag en in mijn voorraad vond ik ook nog een stukje stof in de juiste kleur rood voor de halsboord. Zoiets geeft mij toch een extra portie voldoening :-).

En zagen jullie de nieuwe layout van de blog? Het was tijd voor wat verandering en betekent tegelijk ook een nieuwe start na mijn blogdipje. Laat gerust weten wat je ervan vindt.

Patroon: Mr. Bear - Ottobre 6/2013
Stof: upcycled shirt

You Might Also Like

6 reacties

  1. Ik lees dit op mijn gsm en het ziet er echt netjes en strak uit. Ik krijg gelijk zin om mijn eigen lay-out ook eens onder de loep te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schoon shirtje en altijd leuk een nieuwe lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super tof shirtje! En fan van de nieuwe lay-out, verandering van spijs doet eten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen