Gingerbread feat. Soft Cactus

02:23


Toen de webshop van Soft Cactus online ging, kocht ik onmiddellijk een aantal meter van de Vintage Ferdinand. Voor één keer ging de oldtimer-liefhebbende echtgenoot volledig akkoord met de aankoop :-).

Met de diamanten bruiloft van mijn grootouders in het vooruitzicht, maakte ik voor Liam nog een Gingerbread hemdje in deze stof. Liam koos zelf voor de blauw/groene versie.


De vorige Gingerbread (pre-blog tijdperk) viel heel smal uit. Mijn jongens zijn zeker niet dik en toch past de originele 10 jaar niet voor mijn achtjarige. Deze keer nam ik aan beide zijnaden 2cm extra, bovenop de 1 cm naad van het patroon en nu zit het perfect.


 De stof was heel aangenaam om mee te werken en voelt heel fijn aan. Een plezier om te dragen. Het feest gisterenavond was trouwens heel fijn en het was een plezier moemoe en vava te vieren!

You Might Also Like

8 reacties

 1. Wat een mooi stofje, daar zou mijn zoontje helemaal gek van zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blouse! En wat een mooie stofjes verkopen ze daar, tegen een aardige prijs! Bedankt voor de tip ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha! Ook een Softcactusfan!
  Mooi stoer dat hemdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig mooi stofje, prachtig hemdje! Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi!
  Al stofjes van Soft Cactus gekocht, maar, dedju, die niet.
  Wat een tof hemd!
  Ik heb het ook al eens gemaakt en het viel ook nogal smal uit, nu ben ik bezig met een nieuw exemplaar en heb ik het wat breder gemaakt.
  Vraagje hoe zorg je ervoor dat de kraag tussen de stoflagen terecht komt, is het op het patroon niet met bias? Dat van jou vind ik mooier afgewerkt.
  Groetjes
  nancydesmet3@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen