KCW February 2016 - Crocodile Sweater

13:44
Geen krokodillen, maar wel gitaren op dit stofje. De Crocodile Sweater is gewoon de naam van het patroon uit Ottobre dat ik gebruikte.
Dit maaksel is een cadeautje voor het zoontje van de logopediste waar Liam twee keer  per week wordt geholpen om enige structuur te brengen in getallen en alles wat daarmee samenhangt. Rekenen is voor hem absoluut niet vanzelfsprekend en de logo leert hem hulpmiddeltjes te gebruiken en zorgt er ook voor dat zijn zelfvertrouwen op peil blijft. We voelen ons heel goed bij haar en dat mag ook eens getoond worden. Ze heeft ook altijd veel lovende woorden voor de kleren die de kinderen dragen, dus ik wist wel dat een zelfgemaakt cadeau zou geapprecieerd worden.


Het is de eerste keer dat ik deze kapvorm gebruik voor een gewone sweater, maar het zorgt wel voor een optimale pasvorm. De naden van de kap werden doorgestikt. Sinds ik hiervoor de boventransportvoet gebruik, gaat dit als een fluitje van een cent.


Voor dit maatje 98 had ik genoeg overschotstoffen in huis voor de volledige sweater. Toch al een tijdje geleden dat ik deze maat nog eens maakte. Hier in huis zijn we die al lang ontgroeid.
Om toch een klein beetje kleur te hebben, voegde ik een blauw lintje toe tussen voorpand en heupboord.Geen aan-foto's deze keer.
En nu vlug opnieuw aan het werk voor de Kids Clothes Week!


Patroon: Crocodile Sweater - Ottobre 1/2015
Stof: Den Depot

You Might Also Like

11 reacties

 1. Amai, hoe mooi, wie zou daar niet blij mee zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, ziet er echt een gezellig en zachte creatie uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Dat zal zeker geapprecieerd worden :)

  Succes met KCW :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hoodie, en dat lint detail ga ik onthouden. (ik ben stipjes en datjes en weet niet hoe ik dat op mn telefoon verander)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verliefd op deze trui! echt een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kap is echt super mooi afgewerkt! Hele mooie trui!

  BeantwoordenVerwijderen