KCW February 2016 - Louisa feat. zsazsazilet

13:15


Voor de Kids Clothes Week is naaien binnen de comfort zone altijd een goed idee. Daarom nog een Louisa voor Ona in een stofje uit de couponnenbak. Dat stofje vroeg gewoon om een Louisajurkje, een patroon waarvan ik weet dat mijn kleine meid ermee staat. Met de lente in het vooruitzicht werden de mouwen een heel stuk ingekort. Zo kan het voorlopig gedragen worden met een cardigan erover of een souspull eronder en daarna gewoon zo.Er werd goed gelet op de doorlopende print en de mooie knopen vond ik alweer in de Veritas. Maar er ontbrak precies nog iets aan het plaatje. Een tijdje geleden kreeg ik in de naailes ook nog een restje fluffy stof, net genoeg om nog een zsazsazilet van te maken. 
De hoeken werden afgerond voor de girly look. De voering komt uit de eigen voorraad, precies de kleur die ik moest hebben. Het lintje werd deze keer afgewerkt met 2 parels.Vier stuks (nog een ongeblogd t-shirtje voor Ona's beste vriendje) staan er dus op de teller van deze KCW, niet slecht vind ik zelf. Voor de komende weken staat er weer wat jongensgerief op de planning.


Patroon: Louisa van Compagnie M  en de zsazsazilet van Mme Zsazsa
Stof: Moda Stoffen + gekregen restjes
Knopen + rits: Veritas
Parels: Action

You Might Also Like

8 reacties

 1. Oh, zo mooi v kleur! Díe rondingen zijn tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ben fan van het stofje dat je voor de jurk hebt gebruikt! Mooi!!

  Hier afgerond op 6 stuks.. terwijl 7 mijn doelstelling was.. maar mijn zieke zoon had mijn aandacht nodig en ik ging me ook niet in zotte bochten wringen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachige patroontjes heb je hier gekozen. En prachtig ook de afwerking: het doorlopend patroon op de stof <3 en de pareltjes aan het lintje <3. Fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel schoon!! Fan van het giletje, maar ook het jurkje is knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die doorlopende print bij de Louisa jurk, en het giletje, prachtig! En leuk afgewerkt met die pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! En je Louisa jurkje staat op de KCW blog, helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aré seg, die zsazsagilet blijft het gewoon doen! Ferm!

  BeantwoordenVerwijderen