Tienergerief #9 + giveaway

13:46

Bij controle van de kleerkast van de tienerzoon bleek dat hij nog maar 3 passende shorts had: 1 turnshort, 1 gewone sportshort en een tweedehands jeansshort. Niet dat het al echt korte broekenweer is geweest, maar daar moest ik toch dringend werk van maken.
Vorig jaar maakte ik een goed passende bermuda uit de Knippie 2/2015, dus datzelfde patroon tekende ik nu in maat 164 over en ik koos een streepjesstofje dat al enkele jaren in de kast lag.


De short is direct voor een week mee op schoolkamp vertrokken naar De Kluis in Sint-Joris-Weert. Het was echt rotweer en de kampplaats lag er toch wat modderig bij, maar de broek is gelukkig als nieuw uit de was gekomen :-).

Tijd voor de giveaway nu! Wil je deze bermuda ook graag maken, dan kan je die Knippie 2/2015 en 115 cm van de streepjesstof hier winnen. Het patroon van de bermuda gaat van maat 50 tot maat 170 en er staan nog verschillende andere leuke patronen in deze uitgave.
Om mee te doen ben je volger via Bloglovin en laat je hieronder weten wat je volgende naaiproject zal worden. Meedoen kan tot en met 13 mei. Op mijn verjaardag de dag erna, maak ik de winnaar hier bekend. Veel succes!Patroon short: bermuda uit Knippie 2/2015
Patroon t-shirt: Ottobre
Stof: Stoffenspektakel 

You Might Also Like

16 reacties

 1. De zomercollectie daar ben ik nog niet aan begonnen. Je bent mooi op tijd. Leuk met dat lintje als accent.
  Ik doe graag mee. Mijn volgende project is een hoodie voor mijn vriend. Hij zit al deels in elkaar, maar ik moet eerst nog wat fournituren halen voordat ik verder kan.
  Ik volg je via bloglovin met mijn blognaam Stipjes en datjes, maar op mn telefoon krijg ik het niet voor elkaar om te reageren met mijn blog account

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, dat oranje accent vind ik superleuk !!!!! Precies een broek uit de winkel.

  wat ik zou maken? ja, mijn lijstje is nog superlang :)
  Ik kies voor een short voor mijn zoontje: een model uit de lmv

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die zit de zoon als gegoten! En zo mooi in die streepjes! Ik zou hetzelfde doen, mocht ik winnen. Een bermuda in die stof, dat is een winner ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier staan ook shortjes op t programma. Laat de stofje en broekje maar komen ;) alvast n hele fijne verjaardag !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn huidig naaiprojectje: gordijnen voor onze mobilehome. Pffff.
  Ik ben ze in het blauw aan het maken. Ik kan al bijna geen blauw meer zien.
  Daarna staan er nog wat truien, hemden, kleedjes en nog veel meer op mijn programma.
  Hoop dat die gordijnen snel klaar zijn... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn eerste gedacht, waar kan je dat stofje kopen... dan ohnee, al jaren in de kast... dan oh!! Ze heeft er nog van over! Ik doe mee dus! Superleuk gemaakt!

  Ik ga straks beginnen aan mijn tweede Pam top, eentje in zwartwit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie short! Mijn volgend project wordt waarschijnlijk een jurkje voor de jongste dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb 2 dochters en 1 zoon ... oh en ik weet dat het niet eerlijk is maar ik naai precies enkel voor de 2 meisjes. Dit zou nu eens het de reden zijn dat ik niet anders kan als voor mijn jongen een short te maken (en hij heeft die ook nodig, alles in de kleerkast lijkt precies te klein) alvast een gelukkige verjaardag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap! Ik volgde je al trouwens ;-) Ik heb hier 100en projecten half af klaar liggen. Het eerste dat ik nu effectief ga afwerken is een knuffel ;-). terwijl ik het typ, twijfel ik al ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De korte broek komt nu wel van pas!! Wat leuk de give away! Mijn volgende project is een blouse voor mijzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geslaagde broek. Zo eentje wil ik ook wel voor de zoontjes. Ik doe dus graag mee met jouw give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super toffe short! Ik vind het een geweldig stofje :-). Momentee werk ik aan een Theo polo voor de oudste zoon. De projecten die daarna het hoogst op mijn to-sew lijstje staan, zijn een Susanne voor mezelf, een tricot Theo voor de zoon en een Cisse, in niet nader bepaalde volgorde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh ik doe ook graag mee! Mijn volgende naaiproject is een zomerjasje voor een van de dochters. Met die streepjesstof wil ik misschien nog wel eens een jacob maken. Da's lang geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toffe bermuda !!
  Mijn volgende naaiproject? Na al het communie-naaien (kijk maar eens op mijn blog mamacreatief.com) ga ik eerst wat naaisels van vorige zomer innemen, want 10kg vermageren heeft toch een grote invloed op wat er nog past van rokken en kleedjes (niet veel dus). En het zou zonde zijn om dat allemaal weg te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Knap!
  Ik waag graag mijn kans voor je leuke give-away, hier 3 deugnieten zitten die groeien gelijk kool, dus leuke patronen en stofjes komen altijd van pas ;-)
  Hier staat er zomergerief op de planning voor de zonen en de dochter, nog wat cadeautjes, misschien nog eens iets voor mezelf... Veel te veel dus :-p

  BeantwoordenVerwijderen