Boho pants meets Driftwood blouse

13:50


Wij maakten vandaag een familiewandeling in Geel, de stad waar mijn vader werd geboren en opgroeide. Hij gidste ons langs alle belangrijke plaatsen uit zijn jeugd en vertelde ons zo zijn familiegeschiedenis met af en toe een fijne of grappige anekdote. Verhalen die anders verloren zouden gaan en nu verder leven bij kinderen en kleinkinderen. De weersvoorspellingen waren niet zo rooskleurig, maar we kregen een prachtige dag, wat het natuurlijk helemaal af maakte!

Omdat Ona een kleine aversie heeft gekregen voor poseren met nieuwe maaksels en pertinent weigert te poseren, was dit ook de ideale gelegenheid om haar een nieuwe broek aan te trekken en ongemerkt veel foto's te maken :-)


Het patroon is de Boho Jeans uit de Ottobre 4/2016. Het is een luchtige pofbroek met een fijne plooitjes in de achterzakken, het stofje komt uit voorraad en is volgens mij afkomstig uit een gordijnenwinkel waar mijn schoonmoeder af en toe resten stof meekrijgt. Perfect als nazomergerief en bovendien paste de kleur perfect bij de Driftwood Blouse die ik deze zomer maakte. A match made in heaven :-)
Patroon: Boho Pants uit Ottobre 4/2016 en Driftwood Blouse by Twig + Tale  
Stof: gordijnstofje en bloemenstof van Moda Fabrics

You Might Also Like

3 reacties